Eleman jsi tady zmínil ty. Nenapsal jsi vůbec, jaké objímky jsi kupoval a o kterých je řeč. A jestli to na mě přišlo časem, tak to je díky někomu, jako jsi ty.
O jakých objímkách je v tomhle vlákně řeč? V jakém obchodě jsi je kupoval? Když tady všechny před nimi chceš varovat.
E27, máš to v nadpisu vlákna to bláto je očividně rozlezlý jak mor po všem možným a jelikož to je naprostá sračka, proto to řeším, nejakej problém s chápáním?
ADD// tak sem vyhnal obchoďáka v ostrááávě na sklad a kanluks je taky z hlíny, maximálně že snad závitovej kroužek nahoře je mosaz (nebo dobře nalakovaný), ale to je mi úplně k hovnu
ADD2// Desko má prej daný oddělení dneska volno, tak v pondělí že se mi nekdo vozve
má tady nekdo povědomí, jaký se na svítidlo jako výrobek vztahujou relevantní normy a esli to je nekde vošetřený, aby tam nedocházelo k používání takovejch zjevně nevhodnejch materijálů?
Zaslal: so listopad 30 2024, 8:16 Předmět:
Ještě existovaly objímky porcelánové bez kovového mezizávitu. To bylo nezničitelné. Kroužek je většinou železo, magnetuje to. Hliník jsem tam viděl také. To se okamžitě vytočilo s první žárovkou. Pertl to neudrřel. V každém případě pomáhá žárovku lehce na závitu postrašit grafitovou vazelínou. To vytočíš vždy. Hlavně když víš, že to budeš ty kdo bude žárovku měnit.
Luboš
Jestli to děláš pro sebe, tak přece nekoupíš objímky za pár korun, abys s nimi měl časem jen problémy. A pokud bys to dělal jako zakázku, tak tam taky nedáš takové objímky, protože tě při prvním problému proklejí a pomluví tě před všemi, že to nainstaloval fušer.
Ani jedno ti nestojí za to. O takových objímkách přemýšlí jenom jedinec, který to chce ojebat např. z důvodu, že vezme peníze na pořádné objímky a dodá šmejdy.
Jenomže jak už tady Behemot nic neukázal, tak tu nyní může zveřejnit cokoliv, hlavně aby jako fušer nevypadal.
Založen: Nov 10, 2009 Příspěvky: 2751 Bydliště: u Velvar, mezi D8 a R7
Zaslal: po prosinec 02 2024, 13:53 Předmět:
Odstraněna citace předcházejícího příspěvku, viz bod 4f "Pravidel". jimirek
Já je teda neinstaluji na stovkách paneláků, koupil jsem je za 30,- a lustr stále funguje. Při dotahování drátů s dutinkou se nic neurvalo, asi se budu muset vrátit na základku.
Pak se mi líbili tuzemské na stěnu, ale koukám, že už jedna stojí 130,-.
deskoví dementi se na to samozřejmě , po dvou dnech vyvolávání z mojí strany se taky uráčil někdo zvednout telefén a předat na jakýsi to voddělení, kde sem se dozvěděl, že zrovna tydlety 1335-607 jsou nakupovaný a tudíž mám počítat, že to spíš bude ten samej šmejd, co všecko vostatní Pro většinu místních zpomalenců to napíšu znova a velkým, DESKO NIC TAKOVÝHO NEVYRÁBÍ A JENOM S TÍM ŠMELÍ JAK VOSTATNÍ.
Že to je nakoupený sice eště nemusí znamenat, že to je odpad, třeba tam zrovna nekdo přemejšlí a je schopnej si zadat požadavky, ale je to velice pravděpodobný. Měl to nekdo v nedávné době prokazatelně v pazourách a může říct, co v tom je, nebo to budou samý vobecný plky a slibotechny? Páč nebudu vobjednávat karton nečeho, vo čem vím hovno.
Pro jednu z aplikací bych se asi dokázal poprat s 1333-510, která rovnou automaticky plní krytí pro třídu II, což je bezva a nemusim to tam po nikom přefušovávat, nicméně pro náhradu drtivé většina jebek ve svítidlech potřebuju právě tamto s uchycením jedním šroubem na třmen, páč sou v dnešní době skoro všude použitý tydle.
Zeptám se teda eště jednou, je to tady jenom zoufalá žvanírna kokotin, nebo nekdo má povědomí vo relevantních normách na světelný výrobky, který by todle řešily? Není z mojí strany schůdný se hrabat ve stovkách až tisících předpisů.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.