Vono se ale kolikrát člověku zdají věci, co by fakt nechtěl. Mně se třeba občas i po letech zdá o bejvalce.
Byl bych raději opatrný dělat z milovaného Roomstera besteler. Moje definice bestselleru totiž je: Průměrná, ničím neuchvacující věc, kterou má skoro každej.
(Knižní bestsellery kupříkladu jsou vesměs zoufale povrchní sračky od Viewegha nebo Browna, na kterých si pologramotní dokazují svou schopnost rozumět psanému textu.)
Karle, já teď tedy úplně nerozumím jedný věci: To vychvaluješ tu nerealizovanou studii v muzeu, nebo ten paskvil co nakonec vyráběli? _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Založen: Mar 16, 2005 Příspěvky: 33674 Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21
Zaslal: pá duben 11 2025, 17:54 Předmět:
Já se spíš snažím obhájit svou volbu vozidla podle potřeb mejch a mojí rodiny před nactiutrhačem, kterej si přes tu svoji velkou hubu nevidí na špičku nosu a jen podle vzorce "podle sebe soudím tebe" tady neustále ventiluje svůj neodbytnej pocit, že každej chlap si musí pomocí auta kompenzovat svoji malost v jistý tělesný partii. Já tu potřebu nepociťuju - on možná jo, potom mně nezbejvá než ho maximálně politovat ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Kdykoli se nachomejtnu k nějaký debatě o autech, každej vynakládá až nadlidský úsilí na obhájení svojí vlastní volby. Je to strašlivě oposlouchaný a někdy až vyloženě unavující. Přitom je to čistě každýho věc. Ať si každej jezdí tím co má rád. Respekt, ale sakra ať furt nemusím poslouchat vyčerpávající zdůvodňovací zprávy. No tak si z toho dělám aspoň prdel. A dělat budu. Vždyť si sám nahráváš na smeče.
Víš o tom, že jsem taky cajzl? Z cajzlí rodiny, táta cajzl, děda cajzl, všichni strejdové cajzli, manželka je taky z Cajzlova, tchán cajzl, tchýně cajzl (i když jsme se našli až v Náchodě...). _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Naposledy upravil ransom dne pá duben 11 2025, 18:37, celkově upraveno 1 krát.
Nehraj tu najednou ukřivděného. Každé vlákno, kde přispěješ, tak zasereš půlstránkovýma blábolama, kde si hraješ na někoho, který jako jediný ví nejlíp, co se přesně stalo a až tě chytnou u huby, tak se vcítíš do chudáka, kterému ubližují.
Podle toho, jak vždycky nadskočíš, když se ti o ten tvůj plecháč někdo jen slovem otře, to na potřebu vypadá a dosti silnou. A v klidu, já ti ho přeměřovat nepůjdu, to nechám na tvé ženě.
Tak já třeba jezdím SUV. Starým, otlučeným, vyrachtaným, ale SUV. Na Géčkovej Mercedes nemám, nejsem žádnej Kočka, že jo. Ale musím ukázat chátře co si o ní myslím. Protože ho mám TAKHLE malinkýho. Fakt nekecám! Žere to osmnáct litrů, za sadu gum by jinej měl zánovní Fabii, pojistka jako za trajekt, ovšem ten pocit nadřazenosti, ten za to stojí.
Na hajzlu je mi stydno, ale to pak vždycky hupsnu za volant, a jdu to natřít všem, kteří se s velkýma famfulínama krčej v těch jejich podskříňových jebkách. Juchů! _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8141 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: pá duben 11 2025, 19:36 Předmět:
A to já ho mám ještě menšího a kompenzuju si to tím, že auto nemám žádný. Do práce jezdím metrem a na výlety a dovolenou vlakem.
Tak tady nemachruj s SUV. Ten motůrek co v tom máš by neutáhl ani klimatizaci pro jeden vagón! _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Založen: Jan 17, 2007 Příspěvky: 6887 Bydliště: Milotice u Kyjova
Zaslal: pá duben 11 2025, 19:43 Předmět:
Já mám taky SUV ani ne moc staré, když jedu na koupák, tak tam ještě nacpu manželku a 5 děcek. Nevím jestli to má něco společného s pocitem nadřazenosti, ale je fakt, že když vidím omlácené auto s pískající saharou, tak se lehce pousměju.
Zaslal: pá duben 11 2025, 20:07 Předmět:
ransom napsal(a):
....
Víš o tom, že jsem taky cajzl? Z cajzlí rodiny, táta cajzl, děda cajzl, všichni strejdové cajzli, manželka je taky z Cajzlova, tchán cajzl, tchýně cajzl (i když jsme se našli až v Náchodě...).
Pak bys měl taky vědět, že to "cajzl" není o tom, jestli je nebo není někdo křtěnej Vltavou, ale o tom, že z toho důvodu má pocit absolutní nadřazenosti jinejm a proto páře rypákem mraky. A taky o tom, že kdekoliv cokoliv postnu, jeden jedinej cajzlíček-hajzlíček má nepřekonatelnou potřebu začít jako odpověď, když nemá lepší argumenty, vyrejvat s "pokojstrem", i kdyby se v daným vláknu probíraly lety na Venuši pomocí horkovzdušnýho balónu s ohřevem termonukleární fúzí. Připomíná mi tím dost silně jednoho zneuznanýho valašskýho génihnusa, kterej se vyznačuje tím, že si setrvale gůglí svoje jméno a když o sobě najde sebemenší zmínku, dotyčnej web pak roznese na kopytech svýho výru dění - protože už má prakticky všude BAN a kde se objeví, odtama je vyhozenej jak vajgl. _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Založen: Dec 24, 2017 Příspěvky: 8141 Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Zaslal: pá duben 11 2025, 20:52 Předmět:
Já jsem nejhorší dělám si srandu z jeho auta a větší hřích není. Jen tedy nevím, kde vzal to, že se považuji za nadřazeného... _________________ Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zaslal: pá duben 11 2025, 21:28 Předmět:
Cust napsal(a):
Jsem zmaten, kdo je teda horší? Valach nebo Pražák???
Vždycky jedině cajzl. Čili Švéďák. Proč si myslíš, že je D1 takovej tankodrom? To je proto, aby cajzli a Švéďáci neměli jak dorazit do Šalingradu ... _________________ Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Naposledy jsem takový hovadiny slyšel od těch nejblbějších východňárů na vojně.
Ale ty to nemyslíš doopravdy, že ne? _________________ Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Jo, přijít na chuť šarištině chvíli trvalo.
Když si budu hrát na podobného blba jako EKKAR, tak pro kohokoliv z východu se už od Jihlavy "zpívá", takže i s Českou Třebovou je to pro nás vše v jednom pytlu.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Informace na portálu Elektro bastlírny jsou prezentovány za účelem vzdělání čtenářů a rozšíření zájmu o elektroniku. Autoři článků na serveru neberou žádnou zodpovědnost za škody vzniklé těmito zapojeními. Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. Autoři a správci těchto stránek nepřejímají záruku za správnost zveřejněných materiálů. Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva. Použití konstrukcí v rozporu se zákonem je přísně zakázáno. Vzhledem k tomu, že původ předkládaných materiálů nelze žádným způsobem dohledat, nelze je použít pro komerční účely! Tento nekomerční server nemá z uvedených zapojení či konstrukcí žádný zisk. Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ. V případě, že zjistíte porušení autorského práva či jiné nesrovnalosti, kontaktujte administrátory na diskuzním fóru EB.